tisdag 28 juni 2011

Raphael Mabo : Kärleken kommer naturligt


Detta med kärlek och relationer är intressant. I den kultur vi lever i tycks det handla om att "fånga kärleken" - genom att vara på ett visst sätt, ha vissa kläder, viss stil, en viss bil, en viss position eller yrke. I USA finns uttrycket "babe magnet" ("tjej magnet"?).



Det finns även böcker och kurser i hur man "fångar en partner", ja det handlar alltså om teknik - att säga rätt saker vid rätt tillfälle. Lära sig flörta och ha en intresseväckande öppningsreplik. Och visst kan allt detta fungera, om det är ett fysiskt möte man främst är ute efter. En modern parningslek.



Men, om vi menar en partner som man möter och upplever mer med än själva parningen, så är min upplevelse att det är enklare än så.



När jag tittar tillbaks på mina relationer och hur jag har hamnat i dem, så ser jag att det inte är frågan om säga vissa saker vid visst tillfälle eller ha en viss stil eller göra något smart drag som imponerar. Utan det handlar om att vara sig själv och vara öppen i en avslappnad närvaro.



Jag lägger märke till att det har handlat om två själar som möts, att en energi finns där och mötet sker naturligt. Man dras till varandra och vem som börjar prata med vem och hur spelar ingen roll, utan finns intresset - en öppen energi för ett kärleksmöte - där så händer det. Min upplevelse är att man följer en känsla, en vibb och delas den av båda ja det är då det magiska händer. 



Detta möte kan man hjälpa genom att ha tackat och blivit klar med ens tidigare möten, och vara öppen inför nya. Skicka ut din önskan till universum om partnerrelation och ha tillit till att det händer och lev ditt liv under tiden.



Om du väntar på en partner, så blir det just en väntan för du ger energi till väntandet. Gör det du älskar, det som berikar ditt liv och ha roligt - och vet att när det är dags att hända, så händer det. Universum ordnar detta. 



Visst kan du göra dig tillgänglig, tala om för världen och universum att du finns, och du kan socialisera dig i olika sammanhang (inte minst på internet). Men gör du det utifrån idén att du "måste fixa en partner" så kan det vara så att det inte händer just därför. 



Ha roligt, var i nuet och följ det som är. Din intuition kommer leda dig framåt och visa vägen, för universum och änglarna pratar till dig genom din intuition. 



Jag hälsar det heliga i dig!

Raphael Mabo

Livscoach och andlig inspiratör

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar